Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Selasa, 20 Disember 2011

Whoaa . Sweet nyee Nubhan :D


Hye Koranngg  !
Entry pepagi cam nihh just nak share pasal nubhan ngan jaja . Sape jaja ? Okayy , name die ekceli Syaza , tapi aku gatal2 pi panggil Jaja . Hihihi . Sorry .. :) Okayy , die nihh kira die hard fan Nubhan laa . Dalam blog die banyak gak arr entry sal nubhan . Hahaha . Sampai lagu blog pon lagu Nubhan . :D 
Okayy , yang sweet nye Nubhan nihh .., die BACE BLOG JAJA youuu ! Fulamakkk ., jelesss aku siott ! Bila laa Aaron Aziz nak bace blog aku jugak .. T__T . #Mungkin kah die terlalu tua nak bace blog aku yang serba pink inihh ?? Ohhhhh Tidakkkkkk ! 
Grrr , ape aku merepek nihh . Okayy , back to the point .., Nubhan komen kat blog die youuu ! Ya ampunnnn :D

Tak caye ? Tengokkk laaa :D


Klik untuk tumbesaran .. klik churp churp sekali bolehh ??

Waaaaa ,, aku jelesss ! Bila la  Aaron Aziz nak usha blog akuu . Sobsobsob :'( Okayy , sabar ! :D


I'm HAPPY for you Jaja . Hope u dapat jumpe Nubhan face to face laa ! :D


p/s : Abg Aaron .., meh usha blog saye jugak bolehhhhhh ? Bolehhhhh laa :D 
Hahahaha . 




2 ulasan:

SyazMira berkata...

Whoaaa ~ Amy buad entry pasaii nubhan and blog jaja laa . hee . tengss :DD Appreciate it ! Srious ! HAHAHHA . tengs epy fer me . Hope Aaron bace kay blog amy . HAHHA . Sebenanye , Syaza minat jugak , tapi still setie dengan Nubhan . WAHAHHAH ! :D

Aimie ;) berkata...

Hoho . Aminn , mntk2 laa aaron usha blog nih :D ..