Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Isnin, 5 Disember 2011

Tak payah nak LIKE sangat laa :P


Heyy Peeps . Okayy , straight to the point jehh la erkk ? Korang peraan tak kat fesbuk ade laa ststus cam ni : Sape ISLAM , sila LIKE . 
Akuu pon nk LIKE jugakk , tapi terpikir lak , pe motif budak nih update status cam tuu ? Nk org LIKE ke hape ? Kejar HOT ? Alamakk , hape laa . Pastu berduyun-duyun laa facebookers gi like . Haha , lawak pon ade . Kalau sedar diri tuu ISLAM , buat laa amal ibdat ke , hape ke , #cuma menasihati , sama sekali tidak menunjuk2 :) 
Aku pon hangin gak bila ramai update status cam tuu . Diorang nihh nk glamour ke ape . Tak habis pikir laa aku . Contoh seperti di bawah :
#tidak bermaksud untuk mengaibkan sesiapa :)


Ya ALLAH , haishh . korang pkir la sndiri . :) 
AGAMA kita bukan ditentukan di Facebook , tapi pada kekuatan IMAN kita . Juga bergantung pade amal ibadat yang dilakukan :) 


Turn aku :D


So , korang pikir la sndiri ape nak buat kalau jumpe status cam nih  .
Aku bukan nak aibkan sape-II , just nk tegur-menegur :) . Tak salah kan ?
Aku sndiri pon tak smpurna jugak . Peace ! :)


5 ulasan:

Marsya berkata...

Hmm ~ Aku sokong kamoo :)

Ku Azhar berkata...

waaaa "_" :) islam gak :) hrp jgn sekadar nama...

Aimie ;) berkata...

@marsya : thankyou dear :)
@Ku azhar : hurmm , betol3 :D

Hanis Nizam berkata...

Sama lah , tak like pun . Dekat twitter pun sama , apa kejadah ntah .

Aimie ;) berkata...

@hanis nizam : kat twitter pon ade erkk ? :/
igtkn FB je :D