Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Isnin, 5 Disember 2011

Saye Sayang Awak , KAWAN !


Marsyafiqah Amirah bt Jusoh . 
Saye buad entry nih untuk kamu tau . Jangan gelak okaayhh . :D
Saye sayang awak budak sewang . . Kih3 .
Sorry cakap awak sewang , tapi memang awak sewang pon . #keling (Y)
Budak sewang ni agak hyperactive , selalu melalak dalam kelas , suke cubit-II sy punye lengan.
Erghhh , geram sangad , tapi lame-II best jugak , tak perlu g spa buad terapi . kih8 .
Teruskan usaha murni itu yea , Kawan ! Hahaha . Esok kite g Mesramall kan ? Sy nak snap banyak-II pixca kite , tak kesah laa org ckp ape . Kite bukan buat salah pon kann ? #ape aku merepek nihh ??? 
Entry nihh pendek pondek sangadd , tapi okayy laa kann ? bhaha ~ 



So , u're my BEST FRIEND  

//Walaupun awak kadang-II macam 'arrgghhhhh' , tapi sy tetap  awak budak sewang :)




2 ulasan:

Marsya berkata...

atoto ~ Pggl aq budak sewang ea ?
BTW , engkau tlh membuat aku benar-benar terharu :'(

Aimie ;) berkata...

@marsya : haha ~ sengal molep . gaaaa :D Sayang awopp !