Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Sabtu, 10 Disember 2011

1st Giveaway by Anis and Aina


Hai Peeps , terase cam nak join giveaway pulak :)
Hope dapat bag tuu :) Chantekkkkkk ! :D


Klik jea banner tuu untuk join :)

Syarat-syarat die :

-Warganegara Malaysia --> Saya Warganegara Malaysia :)
-Follow blog Anis dan Aina  -Like fanpage Anis dan Aina  -->  Dah follow :)
-Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina" -->  Dah buat :)
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis/Aina  -->  Dah buat :)
-Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu  -->  Saye tag kat Marsya dan Jaja :)
-Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis/Aina  -Pastikan link entry dihantar sebelum 1 Februari sbb tu adalah tarikh tutup GA ni -->  Dah buat :)




1 ulasan:

Niena Sofea berkata...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..