Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Sabtu, 26 November 2011

Ombak Rindu ♥

Hey Peeps , Suspen tak tittle kite malam nim ? Hohoho ~ Ekceli bukan pecah rekod hape pon , just tak boleh tido lam kul 12 then bgn , trus ngadap lappy , ONLINE :D 
HAHAHA ~ ape pon tak bolehh . -,- Skunk dah kul 2.30 still tak tido lagi . Hurmm , i don't know y .. Mayb remember at someone , MAYBE ! :))  Not sure gak r .. Hurmm .. Tadi ngah godek-2 FB , tertengok jersi FAM , walaweyhh. Semadd gilak kott . #aku kolot , fine ! 
So , pi laa google jersi tuu ..


Takde kene mengena langsung ngan tajuk !


Kan aku da cakap , mmg cunn ! Fulamakk .. Kalau aku dapat nim kan , sure aku bangga .#takde ayt len ke ?
hurmm , tapi matlamat akuu yg plg aku spot is nak tgk movie Ombak Rindu ! Waaa , best gile .. Ohh Hariz ! 
 with youu laaa ! 
Sweet gile Haris ngan Izzah , Kalau korang tgk The Making Of die mmg nmpk cam Haris tuu jahat , tapi die tuu muka jehh ganas , dalam hati ade taman beb !! Ya Allah , Kalau korang tengok pixca kat bawah nim , sure cairr !!


See , aku da cakap , sape yg tak cairr ?? Ya ALLAH , 
Kalau aku dapat chance jumpe die kan best :) Waaaa -,-


p/s : Bye Abg Aaron , Nur Aimi tido dulu errr ? 
kah8 .. cam gud-II jehhh . HAHAHAHA ~
Sila jangan jeless ! :ppp





Opsss !
Sebelum tuu !

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V



Muaaahhh lu skali ~!!!











2 ulasan:

Hanis Nizam berkata...

Hujung tu lawak . Sempat lagi kiss . Ape2 pun dia memang handsome >.<

Aimie ;) berkata...

@Hanis Nizam ~ Aaron aziz mmg super semadd kann ? Heee :DD
Boleh gila gak kalau hari2 cam nih :))