Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Selasa, 22 November 2011

I'm BACK !



#Yess , my kitten ..  Ye-II jehh kucing akuu . Hahaha ~

Hoihoihoi ! Lame tak update blog . #2 hari pon nak kecoh ;/ . Ekceli kan , bnyk gilak story nk story kat korang . Muehehe . Nak dgr ke dakk ? Dgr laa .. dgr laa (paksa) .. Taknak dgr sudahh . Hohoho ~ 
Malaysia menang kann ? Indon kalah . ?? Padan muka ! Berlagak doe plus maen jahat . Erkk ? Overacting tym jatuh .. Grrrr :/  .. Org da upate dri smalm , aku bru nk update ? Ahhh , ghasakk . Sape suruh line celcom jadikk BENGONG + GILA ?? huhhh ! Cam haram jehh =,= 
Lagi satu story . ermm pasal makhluk ALLAH yg suke sangadd nak tiru yg orang .. ALLAH da bagi otakk kira baik dah bhai .. Pkir la sikedd . Ouhh ! Aku pon tak abess pkir ngan kau bhai .. Ye-II jehh mung nim opp ? #oppss , terkeluar ayat ganu ! ;DDD.. Tapi , sokkay laa kann , tgk laa kau takat mne hidup cam tuuhh . Akuu okayy jehh . Btw ~ Kau nihh Comelll laa ..#ayat bangang .

Story takde lerr banyak sangadd . Hhaha ~ Anda tertipuu ..#Aku tipu pon , akuu sayang korangg . Hahaha ~ 
Banyak gelakk kan akuu malam nihh ? #gelak tak semestinya happy ;( 
Phewww =,= dalam gila maksud ayat tuu ;)


p/s : Terima Kasihh sebab cakap aku kurus RR . Agaga ~ 
Kamu perlu minum susu dan makan calciyum  dengan banyak Encik RR . bhahaha ~ Jangan Marah !





2 ulasan:

aRa ❤ aFiq™ berkata...

kucing 2 kai lens gak ka ? haha

Aimie ;) berkata...

Pakai kot . Heee :D