Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Khamis, 29 Disember 2011

SETEJA , WE ARE PMR CANDIDATES 2012 !


Haii All ..
Hari ni Jumaat , Jumaat yang terakhir untuk 2011 . Hmm ,  tahun depan aku PMR . Cuak tuu tak payah cakap lha kan ? Huh ` . Well , cakap pasal 2012 , PMR , azam .. Ohh , azam .., azam aku ? Hoho ., of course nak dapat straight A kann ? Sape taknak rite ? Huhu . 

Semalam pi daftar kat skola tuu , u know what ? Form 3 kena duduk kelas tingkat bawah doe ! Erghhh . I felt like standard one ! Huhh . ` Tapi kann , okayy jugak laa duk tingkat bawah sebab dekat ngan koperasi n tandas . Haha , tapi still gak lalu dpn form 4 . Ishhhhh -,-

Okay , mase nak daftar tuu , cikgu suruh kiteorg pilih tempat , so pilih tempat belakang sekali ! Haha , sebab ape ? Sebab senang nak pot pet pot pet .. Haha . aptb -,- Tapi ... kat tepi aku takde org . Hom hom :( 
ape aku merepek nih ?!  

Hmmm , aku kat skola of curse laa ade bf kan ? Hoho .. choppp ! bf tuu refer pade best friend okayyy :)
Errmm , Marsya nihh kira plg rapat ar ngan aku . Tapi ., kiteorg sume rapat doe . Mane blh jauh-jauh . Bhahah .. Nak kenal diorang ? Mehh nak tunjuk . :D`


====================================

First , Eyna Shuhada
Dia nihh memang suka tengok tv ., korang tanye jehh citer ape kat astro , sure die boleh jawab .
Haha , sampai berjangkit kat aku . Kalau g skola , masuk kelas , letak beg , memang aku akn pi kat die n cakap cam nihh ..

Aku : Weyhhh , mung tgk dop citer dot dot dot dot tuuu ?? (dot dot dot tuu bukan yg blues2 tuu yee)
Eyna Shuhada : Ohhh , tengok , tengok , tengok !
Aku : Best opp ?? 
Eyna Shuhada : Ye arr , nasib baik aku dop nangis . haha ..
Aku : Bla bla bla bla bla bla ....





====================================

Second one , Marsya .. tapi aku tak panggil pun dia marsya , aku panggil pkah je  . hihihi
She's da crazy one ! Haha . I loikeee yang gila .. tapi die tak masuk tanjung rambutan lagi lhaa ..;p
Die nihh kalau dalam kelas suke menyalak melalak doe ! Suke sangat nyanyi .. Erghhh , dah lahh aku duk sebelah die .. Tahan jee lahh , btw , suara kau sodappp nyahhh ! Hahhaa
Satu lagi tabiat pelik die is suke sangat cubit lengan akuu . Erghh . 




================================================


Third , Arisya
Die nihh kalau nak dibandingkan dgn si Marsya tuu , die lagi gila-gila laa .. haha 
Kalau cakap ngan die , orang nak nagis pon boleh gelak macam orang gila . Haha . 
#nampak cam ayu kann ? tapi haram ! hahaha . 
Orang pompuan jalan kepit-2 , kiteorg takde maknanye nak jalan macam gadis melayu terakhir .. 
hahaha . Aku suke tym mung cakap ngan Ustazah Yusnida . Hahaha . Sokmo sebekk ! hahahah


Well , aku sayang korang ! Welllpppp :P



===========================================

 Yang nihh sape pulakkk ? Hahaha . nih owner blog . Haha .
Ayu kannnnnnnnnnnnnnnnn ?? Bhahahhaah


Kboboiiiii ! 
Nak pi solat jumaat  .. :O





1 ulasan:

Niena Sofea berkata...

Salam kenal ..
Niena singgah & follow sini ..
Follow Semula k ..
Niena buat GA malam ni (8/1) - (1/6)
Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com