Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Isnin, 7 November 2011

Blog-Blog Yang Wajib Aku Baca !




Hey Guys ! Amacam hari nihh , ada sehat kaa ? Hope sehat lha kan ? Okayy , ekceli , hari malas nak update blog nihh , tapi ade plak ideaa yang nak aku curahkan ,. hik9 ,, Dalam dunia blog nihh , antara blog yg aku wajib baca ekceli tak ramai sangadd pon .. Aku caari blog yang tak terlalu guna bahasa baku laa .. Yang guna ayat-2 sempoi .. Best doe ! Contoh nye camblog bawah nihhh

*
*
*
*
*



KLIK UNTUK TUMBESARAN
*paling tak boleh blah ayat dye --> AWAS !! Jangan korek hidung ketika membaca blog ini .. Aku sedang memerhati korang ...
Gelak sakan aku bila bace balik ayat mamat nihh . Sempoi abess lha .. Aku syorkan korang follow blog die !


Satu lagi blog yang boleh buad aku terkincit lam suar *gimik jehh nihh* ialah Blog CIK EPAL ..

KLIK UNTUK TUMBESARAN



Sempoi abesss !




Nihh blog Lyssa Secret .. Tutorial best and senang paham .. Tapi yang payah nyee blog die disabled right click .. Tuu yang payah ouhh , aku nihh jeis tak pandai nak ctrl+c nihh . Aiayrkk , tapi skank nihh dah boleh right click dahh :)

Ade satu lagi blog yang aku senang paham die punye tutorial :)



Blog Kak Farah .. Tutorial die nihh senang kott ! Aku selalau gak r guna tuto die . Tapi yang penting skali .. die nihh sayagkan kucing ! Swettt laa !

And last skali , Blog Kak Irine Nadia .. Lagu kat blog dye mmg superbb r .. Gaya penulisan die pon senang paham .. Hik9 . Aku selalu gak bace pasai abg die .. Rapat gile doe 2 orang nihh . Da macam couple dahh ! Huhuhu ~ 





Huhh ! Penat gila duk taip-2 nihh ..  Okayy r , chow dulu erhh .. Opss , before that , korunk boleh gak like-2 Album kat FB akuu . Hee , bkn kejar glamour atau hott .. Just nak rapatkan silaturrahim .. MukaBuku Amy ( Asal Royakk )
Like bebanyak yepp ! Heee !














2 ulasan:

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ya Allah...terharunya saya...patut la blog saya tiba2 ramai yang datang..rupanya awk yang promote..sebelum x meriah blog saya..huhu..terima kasih banyak2 awk...sayang awk laju2...(as friend)..hehe

Aimie ;) berkata...

@alief --> Hahaha ~ Takde hal laa :D
Syg awk laju-2 jugak *friends* :)