Aku. Saya. Me

Dungun, Terengganu, Malaysia
Saya, sangat banyak makan, seorang yang baran tapi depends on situation jugak lah, banyak cakap, banyak tido, banyak dengar lagu dan oh! lagu favourite saya dan sentiasa menjadi favourite ialah semua lagu Pitbull. Ehehehe. Happy Reading divaz sekalian!

Jumaat, 28 Oktober 2011

Pretty FOLLOWER ke-100 !!





Hey Guys , entry kali nihh just nak cakap TYSM kat follower ke-100 blog aku nihh :) 
Follower laen pon aku nak ucap TYSM jugakk :)) Tanpa korang blog aku nihh mesti barhabuk jehh kan ?? Okayy , folloer aku yang ke-100 nihh ialah Kak Zumie :) ! Thanks Akak :))
Akuu takde pa pe nak bg kat Akak nihh sbb aku bkn pro sangat dalam bab edit-mengedit nihh . Akuu cuma boleh buat entry and promote akak nihh :) Heee , korang jangan lupa follow dia tau ! 


Nihh laa Kak Zumie :) Cantik kan kan ?? Hee :D 
gambar dia yang clear takde laa sbb dia belom approve aku kat FB lagii :)) 
Sekali Lagi ...,
TERIMA KASIH KAK ZUMIE :)
















2 ulasan:

bearzumie is doraemon berkata...

hee.. terharunya.. trimass la deq.. ssh ssh je wt kn entry psal akak ni.. bdw, adeq juge cantik + gojes gituew.. tqsm ye.. nti free free tgo tgo la akak di shoutbox blog akak, komen komen ke kt entry.. keep in touch nah.. :)

Aimie ;) berkata...

@ bearzumie s doraemon : Boleh jehh , kak . Akak pon gojes jugak :)